https://www.traditionrolex.com/36
Jak jsme zvládli první dubnový týden? | Milano Brno
https://www.traditionrolex.com/36
  Košík je prázdný / 0 Kč

Jak jsme zvládli první dubnový týden?

Uff, je za námi první ze čtyř týdnů bez naší Evičky?

Jak jsme zvládli první dubnový týden?

Kdo neví, proč tady píšeme o naší Evičce a speciálním dubnu, může si minulý článek přečíst ZDE.

Musíme vás pochválit

Opravdu poctivě jste posílali vaše objednávky den předem, což je pro nás absolutně nějdůležitější.  A co se nestalo.... hned první týden jsme udělali rekord v počtu předobjednaných jídel! To jste nás tedy hodně překvapili:)

Od rána do večera

Vstávali jsme hodně brzy a pracovali do večera. V pátek jsme mohli dodělat všechny resty z celého týdne. Zúžení a promyšlení menu bylo pro nás asi největším vysvobozením. Díky tomu jsme vše zvládli bez návalu stresu. Zdás se, že jídla vám opravdu chutnají a musíme říct, že když je vyrábíme, tak je radost se na ty jarní speciality dívat. Mimochodem průběžně dáváme na facebookové stránky fotky všech jídel.

A co vám chutnalo nejvíce

Nejoblíbenějším jídlem minulého týdne se staly JARNÍ SPINACI. Nejoblíbenější jídlo Květiny. Šlape mu na paty rizoto RISI BISI a SALÁT S ŘEDKVIČKAMI.

Naopak nejméně objednávaným jídlem byly PENNE SE SMETANOVOU OMÁČKOU, TYROLSKOU, HRÁŠKEM  A PARMEZÁNEM. A tohle jídlo naopak považuje nejchutnější právě Milan.

Tato nabídka jarních specialit bude platit do 14.4.2016.  V tom následujícím týdnu vás pak čekají novinky. Snad se nám podaří zařadit i jídlo s medvědím česnekem:)

Krásný týden přeje Květina a Milano

Vloženo Od