https://www.traditionrolex.com/36
Kam jedeme letos pro inspiraci? | Milano Brno
https://www.traditionrolex.com/36
  Košík je prázdný / 0 Kč

Kam jedeme letos pro inspiraci?

Tento týden si ještě můžete vychutnat dobroty, co pro vás připravíme a pak si dáte 14 dní pauzu, ale opět se vám to pokusíme vynahradit! 

Kam jedeme letos pro inspiraci?



Jedeme totiž na do další části Itálie

A tentokrát to bude opravdu pecka. Bude to pro nás trochu náročnější než cestovat letadlem. Pojedeme naší obytnou dodávkou. Držte nám pěsti, protože nás čekají dva dny cesty + noc na trajektu a velmi oblíbená otázka ze zadních sedadel: "Kdy už tam budem?" Takže se na to musíme psychicky připravit. Naštěstí si můžeme kdykoliv zastavit a pospat, kdekoliv budeme chtít. 


Sardská kuchyně

O sardské kuchyni nevíme téměř nic. Jedno víme, že vám nedovezeme specialitu z ovčího sýra, na kterou jsou sardiňané pyšní. To je sýr casu marzu. Sýr je zvláštní tím, že se do něj záměrně nechají naklást larvy mouchy sýrorodky drobné, které kyselinami ze svého zažívacího traktu rozpouštějí tuky. V konečné fázi je sýr díky nim měkčí a vláčnější. Sýr se jí i s těmi červíky.
No uznejte sami, tohle je tedy specialita!

Typické pro tuto oblast

Pokusíme se zjistit, co možná nejvíce a alespoň nějak vám to zprostředkovat. Víme, že sardiňané jsou hodně pyšní na všechno, co si sami vyprodukují. Ať už se to týká masa nebo sýrů, či tenkého chleba. Mají také
své druhy těstovin: malloreddus, culingionisnebo fregola.  Tak se necháme překvapit.

Váš oběd vám opět přivezeme od 8.července. To budou pokračovat ještě týden tyto speciality.
 

Vloženo Od