Košík je prázdný / 0 Kč

Blog

Chutné a inspirativní čtení z MILANOvi kuchyně až k vám na pracovní stůl. Skvělé čtení k našemu jídlu!

Jak na tu záludnou polentu? 

Jak na tu záludnou polentu? 

Grilovaná polenta nám dala trochu zabrat. Opravdu není jednoduché ji udělat, tak aby opravdu ...

Víte, co dělá Schwarzwaldskou šunku tak lahodnou?

Víte, co dělá Schwarzwaldskou šunku tak lahodnou?

Proč tak voní, jaké koření se používá při sušení této speciality?

Vánoční pauzička

Vánoční pauzička

Varování! Tady bude trochu sentimentu!!!

Maccheroni POMODORO - černý kůň naší nabídky

Maccheroni POMODORO - černý kůň naší nabídky

Občas nasadíme nějakého černého koně. Tím černým koněm pro tento týden byly Maccheroni ...

Kávový cheesecake

Kávový cheesecake

Smetanový cheesecake s mascarpone a smetany s mletou kávou ozdobený cokoladovym krémem a ...

Marinovaná červená řepa - jak na to

Marinovaná červená řepa - jak na to

Jak připravit řepu, aby byla chutná a ani v nejmenším nepřipomínala řepu ze školních ...

Limoncello si můžete vyrobit i doma - je to tak jednoduché

Limoncello si můžete vyrobit i doma - je to tak jednoduché

Zachutnal vám italský citrónový likér. Víte, že je neuvěřitelně jednoduchý na výrobu. ...

Vánoční vyznání od Milana a Květiny

Vánoční vyznání od Milana a Květiny

Na konci roku bývá každý trochu osobní a lehce nostalgický a nejinak je tomu i u nás…